Što je "KMC card"?
"KMC card" je pretplatnička/darovna kartica. Nije vezana uz vaš bankovni račun i možete potrošiti samo onoliko novca koliko ste uplatili i koliko vam dopušta trenutno raspoloživi iznos na kartici. Karticom možete plaćati sve proizvode i usluge KMC-a u Kinu i Domu kulture.

Kako postati korisnik "KMC card" (virtualna/fizička)?
Virtualna "KMC card"
Registriraj se na web portalu kmcbj.mojekarte.hr i zatim prebaci početni iznos novca na svoju virtualnu "KMC card" putem svoje online banke. Svoju prvu kupovinu možeš obaviti odmah nakon uplate iznosa. Kada kupiš "KMC card", na mail adresu stiže virtualna "KMC card", broj kartice i PIN. Online usluga omogućuje promjenu PIN-a u bilo kojem trenutku. S virtualnom karticom možeš kupovati na web portalu i na blagajni, a s fizičkom samo na blagajni.

Fizička "KMC card"
Registriraj se na kino blagajni i uplati početni iznos na svoju "KMC card". Na kino blagajni preuzmi fizičku "KMC card" i svoju prvu kupnju možeš obaviti odmah nakon uplate iznosa. S fizičkom karticom, bez registriranja virtualne, možeš kupovati samo na kino blagajni, ne i na web portalu.

Kako ostvariti popust?
Uplatom u minimalnom iznosu od 30 € na "KMC card" korisnik ostvaruje popust od 5% samo za kupovinu ulaznica za sve projekcije, priredbe i koncerte u organizaciji KMC-a, u Kinu i Domu kulture. Popust vrijedi 12 mjeseci od uplate i svakom sljedećom uplatom iznosa od 30 € popust se produžava za sljedećih 12 mjeseci. S virtualnom karticom ostvaruješ popust prilikom internet kupovine ulaznica i kupovine ulaznica na kino blagajni. S fizičkom karticom, bez registriranja virtualne, popust ostvaruješ samo na kino blagajni.

Kako nadopuniti svoju "KMC card"?
Za nadoplatu "KMC card" idi na moj račun i klikni na "KMC card" s desne strane. Unesi broj svoje kartice i PIN kod, a zatim se prijavi i nadopuni karticu jednim od ponuđenih iznosa (10, 15, 20, 30, 50 i 100 €). "KMC card" možeš nadopuniti i na kino blagajni.

Kako provjeriti stanje na "KMC card"?
Stanje na svojoj "KMC card" možeš provjeriti na kino blagajni i na web portalu kmcbj.mojekarte.hr u izborniku Prijavite se/Moj račun/KMC card.

Kako kupovati s "KMC card"?
Kupovina je brza, sigurna i jednostavna. Prijavi se na web portal kmcbj.mojekarte.hr i odaberi željeni događaj. Na stranici za plaćanje odaberi opciju plaćanja "KMC card" i izvrši plaćanje. Na kino blagajni samo skeniraj svoju "KMC card" i iznos će biti skinut s tvoje kartice.

Što je sa sigurnošću?
Tvoj novac na "KMC card" potpuno je siguran! Koristiti ga možeš samo ti i osobe kojima si povjerio PIN za pristup tvom online računu. Trenutačni status stanja na računu i kronologiju korištenja možeš provjeriti u bilo kojem trenutku putem online usluge ili na kino blagajni.

Format "KMC card"
"KMC card" postoji u virtualnom (digitalnom) i u fizičkom obliku.

Opći uvjeti korištenja "KMC card"
"KMC card" (pretplatnička / darovna kartica) izdaje se u virtualnom i fizičkom obliku. Korisnici na karticu mogu učitati kreditnu vrijednost koju mogu koristiti za kupovinu svih proizvoda i usluga na web portalu kmcbj.mojekarte.hr ili na kino blagajni, no minimalnom uplatom u iznosu od 30 € korisnik ostvaruje popust od 5% samo za kupovinu ulaznica za sve projekcije, priredbe i koncerte u organizaciji KMC-a, u Kinu i Domu kulture. Popust vrijedi 12 mjeseci od uplate i svakom sljedećom uplatom iznosa od 30 € popust se produžava za sljedeći 12 mjeseci. Valjanost "KMC card" je godinu dana od posljednjeg nadopunjavanja. U slučaju da "KMC card" nije korištena 1 godinu, valjanost kartice prestaje. Ne vršimo povrat novca za izgubljene ili ukradene kartice. U slučaju gubitka ili krađe fizičke kartice KMC će blokirati račun nakon što nas o tome obavijestite na mail adresu [email protected]

Što nakon uvođenja Eura?
U trenutku prelaska iz KN u EUR novac koji imate na kartici izražen u kunama, biti će izražen i u eurima, po tečaju koji će biti određen za konverziju.